Campagne van start voor korting energiebesparende producten of diensten

Campagne van start voor korting energiebesparende producten of diensten

Het Servicepunt Woningverbetering gaf 14 april het startsein voor een campagne voor particuliere huiseigenaren die met korting energiebesparende producten of diensten kunnen bestellen.

Het Servicepunt Woningverbetering biedt alle Schiedamse huiseigenaren tot 31 maart 2021 een korting van € 90,- aan op energiebesparende maatregelen. Het kan gaan om het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips of het plaatsen van led-lampen. Het Servicepunt Woningverbetering werkt voor deze actie samen met de WoonWijzerWinkel in Rotterdam. Huiseigenaren kunnen via de webshop van de winkel energiebesparende producten aanschaffen zoals radiatorfolie, tochtstrippen en led-lampen. Ook kunnen zij advies inwinnen bij een bouwkundig expert van de WoonWijzerWinkel over de isolatiemogelijkheden van de woning of kennismaken met de nieuwste energieopwekkende technieken.

Wethouder Fahid Minhas van Bouwen en Wonen: “Ik ben blij te vernemen dat huiseigenaren van Schiedam, zeker nu ze meer op huis zijn aangewezen, zo actief aan de slag willen met energiebesparing. Ik overhandig deze doos graag – op afstand – aan de eerste huiseigenaar die een bestelling plaatste met de kortingscode die geldt voor alle Schiedamse huiseigenaren. En ik roep alle huiseigenaren in Schiedam op om deel te nemen aan de kortingsactie, die geldig is tot 31 maart 2021."

De heer Rob Verzijden bestelde als eerste energiebesparende maatregelen met de kortingscode van het Servicepunt Woningverbetering. “Ik woon in een oud huis uit 1849; hier valt altijd wel wat te isoleren. Ik vind de actie van het Servicepunt Woningverbetering een mooi initiatief waar ik graag gebruik van maak.”

De actie om met korting energiebesparende maatregelen te bestellen is mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Informatie over de kortingsactie en over hoe het bestellen in zijn werk gaat, kunnen huiseigenaren in Schiedam vinden op www.servicepuntwoningverbetering.nl.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Nieuwe Energie voor Groenoord?
Ik begrijp dat ik mijn e-mailadres geef om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen en ik heb de privacyverklaring gelezen.