Uitnodiging ‘Aardgasvrij wonen in Groenoord’ op zaterdag 11 mei en dinsdag 14 mei a.s.

Op zaterdag 11 mei en dinsdag 14 mei organiseert het projectteam ‘Nieuwe Energie voor Schiedam’ inloopbijeenkomsten om alle inwoners en ondernemers uit Groenoord te informeren over het aardgasvrij maken van de wijk. De Nederlandse overheid heeft besloten dat we in 2050 geen aardgas meer gebruiken voor koken en verwarmen. In Schiedam onderzoeken we of en hoe het mogelijk is Groenoord als eerste wijk aardgasvrij te maken. 

We gaan graag met u in gesprek

Samen met woningcorporatie Woonplus gaan we hierover graag met u in gesprek op 11 en 14 mei. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te uiten of advies te vragen. We kunnen op veel vragen al een antwoord geven. We vertellen graag wat we op dit moment weten. 

U bent van harte welkom op:

  • Zaterdag 11 mei van 14:00 tot 17:00 uur, locatie Beethovenflat, Van Beethovenplein 161
    Tijdens deze inloopbijeenkomst bepaalt u zelf wanneer u binnenloopt en wanneer u weer vertrekt. Er zijn verschillende ‘kraampjes’ waar u informatie kunt krijgen en uw vragen kunt stellen, bijvoorbeeld over de kosten en hoe u straks in huis kunt koken en verwarmen. Om 14:30 en 16:00 uur zal wethouder Jeroen Ooijevaar kort iets vertellen over een aardgasvrij Groenoord.
  • Dinsdag 14 mei van 20:00 tot 22:00 uur, locatie Stadskantoor, Stadserf 1
    Tijdens deze bewonersbijeenkomst is er eerst een presentatie. Na de presentatie kunt u bij verschillende tafels met elkaar in gesprek over een aardgasvrij Groenoord.

Graag tot ziens op 11 of 14 mei!

 

UPDATE
In de collegevergadering van 7 mei 2019 hebben burgemeester & wethouders besloten nog geen raadsvoorstel ‘Nieuwe Energie voor Groenoord’ aan de raad aan te bieden. In plaats van het aangekondigde Stadserf op dinsdag 14 mei voor raadsleden en bewoners organiseren we een inloopbijeenkomst voor belangstellenden van 20.00 tot 22.00 uur in het Stadskantoor.

Inloopbijeenkomst 14 mei 2019
Op dinsdag 14 mei van 20.00 tot 22.00 uur zijn inwoners van harte welkom bij de inloopbijeenkomst in het Stadskantoor. Samen met woningcorporatie Woonplus gaan we graag met u in gesprek over aardgasvrij wonen en wat er op dit moment bekend is over de mogelijkheden. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te uiten of advies te vragen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Nieuwe Energie voor Groenoord?
Ik begrijp dat ik mijn e-mailadres geef om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen en ik heb de privacyverklaring gelezen.